Ons bedrijf

Garage Fix n' Ride

Onderhoud en herstellingen

Alle merken

Specialisatie

De werkplaats


Onze werkplaats is uitgerust om professionele werkzaamheden uit te voeren aan uw wagen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en gereedschappen zodat we alle herstellingen op een vlotte en correcte manier kunnen uitvoeren.


Wij zijn in het bijzonder uitgerust om diagnose te kunnen stellen op uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Uiteraard kunnen wij alle onderhoud en herstellingen op diverse merken ook uitvoeren.


Om de kwaliteit van ons werk steeds te garanderen werken wij enkel met kwalitatief hoogstaande onderdelen. Hiervoor werken wij samen met erkende toeleveranciers.
Het bandenhotel


Om tijdens elk seizoen steeds voor de volle 100% van uw banden te kunnen genieten is het van belang om op tijd tussen zomer en winterbanden te wisselen. Ook hiervoor hebben wij de perfecte oplossing. Garage Fix n' Ride beschikt over een bandenhotel, dit systeem is zodanig uitgewerkt dat uw banden bij ons steeds in de ideale omstandigheden bewaard kunnen worden.


Uw banden kunnen dus bij ons vrijblijvend worden opgeslagen en zullen tevens bij elke wissel op slijtage en beschadigingen gecontroleerd worden. Dit heeft als voordeel dat u steeds zeker bent van uw veiligheid. U hoeft uw banden ook zelf niet meer te transporteren zodat u geen beschadigingen oploopt tijdens het vervoer. Bij Garage Fix n' Ride staat het comfort van de klant dus ten alle tijde centraal. Meer vragen hierover contacteer ons dan zeker.

Bereikbaarheid


Onze werkplaats is gelegen buiten het centrum van Zele.

Hierdoor kan u ons gemakkelijk en zonder verkeershinder bereiken.


Wij zijn zeer dicht gelegen aan de gentse steenweg, hierbij kan u aan de wegaanduiding "heikant" direct tot bij ons geraken.

Email: pieterjan@fixnride.be

Telefoon (na 17h30):

0474/13.86.01

BTW Nr: BE 0669.936.834

Vestiging werkplaats:

Heikant 23

9240 Zele


Openingsuren op afspraak:

Weekdagen vanaf 18:00

Weekend vanaf 7:00

Copyright @ All Rights Reserved